VandraBilligt.se
SSL
Lowrance

Lowrance LiveSight givare + PSI-1 modul

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Uusi Lowrance Livesight – givare för HDS Live- och HDS Carbon-enheter. Inkluderar PSI-1 Livesight modulen.

Livesight-givaren kompletterar Lowrances undervattensvy med detaljerad avbildning i realtid. Lowrance Livesights realtidsbild är ett ypperligt tillägg till Lowrance Active Imaging 3in1 givarens CHIRP 2D-, DSI- och sidobild. När du utnyttjar flera ekotekniker samtidigt på skärmen får du bättre fångster - inte en enda fisk undgår din uppmärksamhet!

Med Livesight-givaren kan du förvånansvärt lätt och exakt följa med fiskarnas beteende och bottenstrukturerna, både när båten står stilla och när den är i rörelse. Om givaren är placerad i en givarställning till exempel på båtens sida kan du genom att vrida på den följa med vad som händer under ytan i realtid på 360 graders område. Livesight-givaren kan riktas framåt eller rakt ner.

Livesight-givaren har också ett inbyggt 2D-element av hög kvalitet, så använder du Livesight-givaren till exempel i en ställning på båtens sida behöver du inte nödvändigtvis flera givare i ställningen.

• Riktar du givaren nedåt är den ett perfekt hjälpmedel t.ex. för vertikaljiggning. Du ser tydligt hur betet sänks och hur fisken reagerar på det i realtid. Vid nedåtlodning är konvinkeln så stor som 90 x 40 grader.
• Riktar du givaren framåt hjälper den dig vid kastfiske; du kan följa med betets rörelser och fiskarnas reaktioner i realtid. Vid framåtlodning är räckvidden upp till 76m.
• Kompatibel med HDS Live- och Carbon-enheter (Carbon kräver en separat PS-1-modul)
• Lowrance LiveSight-givaren låter dig följa med betets och fiskarnas rörelser i realtid på ett stort område.
• Livesight-givaren kan riktas nedåt eller framåt.


Förpackningen innehåller:
• Livesight-givare
• Monteringsställning för akterspegel, rör och frontmonterad motor
• PSI-1 Livesight modulen

Kategori: Ekolodsgivare och ekolodsmoduler
Artikelnummer: b891abb4-f21f-43d0-be08-940d1d263e4c