VandraBilligt.se
SSL
Ursuit

Abu Garcia Ursuit torrdräkt

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Ny 2018-modell! Nu ännu bättre modell för fiskare!
En torrdräkt är enda alternativet när du vill hållas garanterat torr i alla väder. Den är också den bästa livförsäkringen när du rör dig på sjön.

Det här är en räddningsdräkt som designats enkom för fiske. Den håller dig garanterat torr och ger skydd! Dräkten av högklassigt GORE-TEX-tyg är mycket lätt och bekväm. Knän och bak är förstärkta med Cordura. Det hellånga blixtlåset är väldigt praktiskt; det är enkelt att öppna dräkten t.ex. under matpausen. Dräkten är mycket lätt att ta på, kliv bara i den och dra upp blixtlåset! Den tillräckligt höga halsen är fleecefodrad och skön och ger ypperligt skydd även i hårt väder, en egenskap du kommer att uppskatta när det verkligen gäller.

Tack vare ärmarnas praktiska snitt går kastfisket utmärkt. Midjan kan justeras, bensluten har elastiska skoskydd och i kragen finns en skön huva. Dräkten är av sockmodell, så du kan använda vilka skor du vill med den. Fullständigt vattentät bröstficka och stänkvattenskyddade sidofickor. Abu Garcia-logga på ärmen och i nacken.

Ursuit®-räddningsdräkterna tillverkas av vattentätt tyg som andas. Tygets funktion grundar sig på en laminerad membran som inte släpper igenom vattendroppar, men nog vattenånga. Tygerna är alltså avsedda att hålla användaren torr genom att vattnet hålls på utsidan medan svetten dunstar ut. Ursuit®-räddningsdräkternas fullständiga vattentäthet åstadkoms dessutom med tejpade sömmar, vattentäta blixtlås och manschetter.

5-gradigt vatten orsakar hypotermi på 5 - 15 minuter, varefter man snart förlorar medvetandet. Vatten kyler ner kroppen 25 gånger snabbare än luft. När du använder en Ursuit-torrdräkt ger du dig tid att klara dig - flera timmar. Räddningsdräkten vänder inte en medvetslös persons ansikte uppåt. Kom alltså ihåg att också använda räddningsväst!

Dräkterna tillverkas av branschettan, Ursuk Oy, i Finland.

• Tillverkad av GORE-TEX-tyg
• Gjord för fiske
• Hellångt blixtlås
• Vattentät bröstficka
• Stänkskyddade sidofickor
• Hög krage och huva
• Neoprenmanschetter
• Dräkterna tillverkas av Ursuk Oy
• Made in Finland

Kategori: Fiskekläder REA
Artikelnummer: 28512c24-4c37-4ec9-b082-1efc57714b1a