SÄKER SSL KRYPTERING

Korrek Boat Hull Cleaner rengöringsmedel för vattenlinjen

Märke: Korrek

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Korrek Boat Hull Cleaner rengöringsmedel för vattenlinjen billigt online. Korrek Boat Hull Cleaner rengöringsmedel för vattenlinjen är kategoriserad under kategorin Båttillberhör. Läs mer om Korrek Boat Hull Cleaner rengöringsmedel för vattenlinjen och Båttillberhör nedan.

Video

Läs mer om Korrek Boat Hull Cleaner rengöringsmedel för vattenlinjen

Korrek Boat Hull Cleaner är ett effektivt användningsklart medel för rengöring av båtens vattenlinje.

Brun smuts och gulnader försvinner i ett huj. Medlet avlägsnar också oxider, rostfläckar, alger och annan vattenväxtlighet från båtens botten och sidor.

KORREK Boat Hull Cleaner lämpar sig för gelcoatytor och målade ytor samt för metallytor som tål sura rengöringsmedel. Produkten är biologiskt nedbrytbar och innehåller oxalsyra.

Användning:
1. Spraya på ytorna som ska rengöras och låt verka i några minuter.
2. Gnid med en svamp eller borste och skölj med rikliga mängder vatten. Rengöringsmedlet får inte torka på ytan som ska tvättas och det får inte användas på heta ytor.

KORREK Boat-produkterna utvecklades för att underlätta båtskötseln, som många upplevt jobbig. I serien utnyttjas tunnfilmsteknik (Thin Film Coating), som gör att det går enklare och snabbare att skydda båten mot yttre belastning. Alla produkter i serien är utvecklade, testade och tillverkade i Finland.