SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Daiwa Fuego CT 100 multirulle

Daiwa slår på stort med sin nya Fuego CT 100H-multirulle. Daiwa Fuego CT 100H är en nyhet i en populär storlek och erbjuder otroliga egenskaper i sin prisklass.

Fuegos kropp är samma aluminiumkropp som i Tatula CT-rullen och passar perfekt i handen. Rullen är lätt och rullar smidigt tack vare Daiwas Air Rotation-teknologi. Air Rotation minskar friktionen mellan delarna, så att invevningen är smidigare och lättare. Air Rotation-teknikens kärna är exakta växlar. Växlarna fungerar outtröttligt även under belastning.

Kastbromsen i Fuego CT 100 är en Daiwa Magforce Z. Det magnetiska bromssystemet förebygger trassel vädigt effektivt och förbättrar rullens kastegenskaper märkbart. Pålitlighet åt erfarna fiskare och enkelhet åt nybörjare. Rullens Magforce Z-spole är känslig och börjar rotera snabbt i jämförelse med en traditionell spole och roterar också längre. I praktiken märker du det på att kasten blir exaktare och längre. Det här klarar bara Daiwa!

Daiwas UTD-fiskebroms dämpar effektivt fiskens lust att rusa. Ultimate Tournament Drag fungerar fantastiskt jämnt och har i den här rullen en bromskraft på 6kg.

Den stora 90mm Swept-veven ger perfekt känsla och är lätt att hantera i vilken situation som helst. Vevknopparna ger ett utmärkt grepp.

Ge avkall på priset - inte på rullen.

Egenskaper:
• CT-kropp i aluminium, låg profil
• Air Rotation
• UTD
• Magforce Z
• Infinite Anti-Reverse, vev med omedelbar backspärr
• 90mm Swept-vev