SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om 8848 Altitude Biella W Coat

8848 Altitude Biella W Coat är en lång damjacka i lätt och värmande dun av premiumkvalitet. Stilren, rak design med en något glansig yta på yttertyget som ger ett exklusivt uttryck. Passformen är t...

Från faktabanken

Biella

Biella (italienskt uttal: [ˈbjɛlla] lyssna ) är en stad och kommun i provinsen Biella i regionen Piemonte, Italien. Kommunen hade 43 987 invånare (2018). Biella är huvudort i provinsen med samma namn. Kommunen gränsar till kommunerna Andorno Micca, Campiglia Cervo, Candelo, Fontainemore, Gaglianico, Occhieppo Inferiore, Occhieppo Superiore, Pettinengo, Pollone, Ponderano, Pralungo, Ronco Biellese, Sagliano Micca, Sordevolo, Tollegno, Vigliano Biellese och Zumaglia.

Dunjacka

Dunjacka är en jacka fodrad med dun, ofta från gås eller and. Dunjackans yttertyg kan vara gjort av textil eller nylon. Yttertyget är ofta impregnerat för att bättre motstå väta. Dunets goda värmeisolering gör att dunjackor är populära i kallt klimat. I extremt kallt klimat (exempelvis vid polarexpeditioner och bergsbestigning) är det i det närmaste nödvändigt att klä sig i dunjacka och ofta då kombinerat med dunbyxor alternativt en hel dunoverall.