SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Sufix Matrix Pro neongrön 135 m flätlina

Sufix Matrix Pro-flätlinan är enkel och effektiv att fiska med. Den används gärna av fiskeguider eftersom den är så pålitlig och slitstark. I tidskriften ERÄ:s test fick Matrix Pro-linan beröm bl.a. för bästa brotthållfasthet och för sina hanteringsegenskaper. Den fick också erkännandet 'TESTVINNARE'.

* TESTVINNARE / Erä-tidskriftens lintest 11/2006:
'Utmärkt val för trollingfiskare och kastfiskare som uppskattar draghållfasthet, känslighet och exceptionell krokningsförmåga.' Läs mer (på finska): http://kireitasiimoja.fi/testitulokset

Egenskaper:
* lätt att handskas med, lätt att kasta
* 100 % PE-fiber, alltså praktiskt taget stum och ytterst draghållfast (bästa brotthållfasthet i Erä:s test)

Knutrekommendation
- lekarknut: palomar
- fogknut: dubbeluni eller FG-knut för tjockare tafsar
* ladda ner gratis Sufix-knutguide för mobil eller pekplatta: www.sufix.fi/solmut

Sufix-linorna kan du lita på!

Sufix är ett av de största linhusen i världen. Den över 35 år långa erfarenheten märks i produktionen och testmetoderna. Sufix testar linans olika parametrar (draghållfasthet, tjocklek, knutstyrka, m.m.) med stickprov ur varje produktionssats. Därför kan du lita på Sufix-kvaliteten antingen du väljer en monofil lina eller en flätlina, i vilken prisklass som helst. Flätlinorna tillverkas i Taiwan. Som ansvarskännande tillverkare av kvalitetslinor meddelar Sufix draghållfastheten på sina monofilamentlinor enligt EFTA:s (European Fishing Tackle Trade Association) rekommendationer (www.eftta.co.uk/line-charter/).


Erä-tidskriftens lintest 11/2006, finskt världsrekord 2009 godkänt av IGFA!