SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Gstove Heat View XL Camping Stove

Gstove Heat View XL Camping Stove är en kompakt friluftskamin som har extremt mycket utrymme för ved, dörr med glasfönster och hög effekt med låg vedförbrukning. Kaminen är designad för erfarna out...

Från faktabanken

Heat

Heat är en amerikansk actionkriminalfilm från 1995 i regi av Michael Mann. Huvudrollerna spelas av Robert De Niro, Al Pacino och Val Kilmer.

Camping

Camping är en variant av turism där man bor i tält, husvagn, husbil, stugby eller liknande, men inte på hotell, vandrarhem eller under bar himmel. Vanligen färdas campingturisten med motorfordon, cykel, eller båt. Om man bor under bar himmel, vandrar till fots eller färdas med kanot, brukar man i stället tala om hajk. Campare är en person som utnyttjar en mobil boendeform oavsett plats och syfte. Innebörden har utvecklats genom åren och innefattar fler än de som bor på en campingplats. Även den som övernattar i husvagn, husbil etcetera vid sport- och fritidsaktiviteter inkluderas i dag i ordet campare. En campare definieras alltså snarare utifrån den mobila boendeformen än var campingen genomförs.

Tält

Ett tält är en väv- och ramverkskonstruktion avsedd att tillfälligt skydda från väder eller insyn.