SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Mystery Ranch Quick Draw Rifle Sling

Vapenrem som fungerar som en vanlig gevärsrem men går också att sammankoppla med ryggsäcken för att förbättra komforten när du går. 3-punktsystemet gör att geväret sitter tätt mot kroppen och låter...

Från faktabanken

Mystery

Mystery är en låt från 2012 skriven av Pontus Hjelm och framförd av Dead by April första gången i den första deltävlingen av Melodifestivalen 2012. Där tog låten sig direkt till finalen i Globen, Stockholm, där den slutade på sjunde plats.

Ranch

En ranch (urspr. från spanskans rancho) är ett landområde, inklusive bondgårdsbyggnader, primärt avsett för boskapsuppfödning. Begreppet används framför allt i Nordamerika, medan man i Sydamerika i stället syftar på en mindre gård (Rancho), ofta underställd en estancia.

Quick

För olika betydelser av quick, qvick eller kvick, se Kvick.Quick, nederländsk tillverkare av sportutrustning Quick grundades 1905. Quick hade en storhetsperiod under 1970-talet då bland annat Ralf Edström och Torbjörn Nilsson spelade i Quicks fotbollsskor. Företaget gick i konkurs 1992 men återstartades 2001-2002. Idag återlanseras Quick med design från 1970-talet storhetstid, bland annat lanserar man sportskor (sneakers).

Draw

Draw kan syfta på Draw (golf) – en golfterm OpenOffice.org Draw – ett ritprogram