SÄKER SSL KRYPTERING
2023-06-04

Mest populära produkterna uttaget från 2023-06-04

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Karikko 13 cm wobbler med 2 poäng, Klättermusen Ydalir Duffelbag 80L med 2 poäng, Patriot Ambidex Trekker haspelspö med 2 poäng, Naits Cykelvagn med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Karikko 13 cm wobbler

Gå till produkt

Karikko-wobblern är ett specialdrag för trolling. Den är tävlingsfiskarnas favorit och har vunnit otaliga trollingtävlingar, senast Finska mästerskapet år 2011.
Karikko dyker snabbt till huggdjup och den naturliga simrörelsen med kraftig stjärtrörelse är bevisligen effektiv. Karikkos kropp är av cellplast, som inte suger i sig vatten, och därför behåller den sin simrörelse även efter fiskhugg. Den dykande Karikko används även ofta som dragare i dubbeldrag.

Karikko-dragen är handtillverkade i Finland


· Simdjup 2-4 m
· Happy Angler specialfärger

2. Klättermusen Ydalir Duffelbag 80L

Gå till produkt

Klättermusen Ydalir Duffelbag 80L är en snygg och rymlig duffelbag, som tack vare sitt material med förstärkningar i Cordura Ecomade är både vattentät och extremt slitstark. Duffelbagen har ett sto...

3. Patriot Ambidex Trekker haspelspö

Gå till produkt

Ett praktiskt teleskopspö för t.ex. den mycket resande fiskaren. Spöets korta transportlängd gör det lätt att transportera och förvara i mindre utrymmen. Den innovativa konstruktionen medför starkare fogar än traditionella telespön och hindrar delarna från att slå mot spöringarna vid montering.

• Kolfiber-telespö med halvaktion
• Keramiska spöringar
• Korkhandtag
• Levereras i en smart spötub
• 2 års garanti för material och tillverkningsfel

4. Naits Cykelvagn

Gå till produkt

Naits Cykelvagn är en snyggt utformad och mångsidig cykelvagn. Den passa lika bra till cykel som vid joggingrundan. Den är lätt och stabil med ett svängbart framhjul som går att låsa fast för att f...

5. Wake plastisol 2,5 l

Gå till produkt

Miljövänligt alternativ!
Wake ger dig möjlighet att gjuta dina egna mjuka beten, shadar, larver, swimbaits eller vad du vill. Wake erbjuder högklassig plastisol, som också är exceptionellt miljövänlig. Wakes plastisol är ofarlig för vattenmiljön och människan. Vid upphettning och gjutning avger Wake-plastisol endast lite ånga och lukt.

Wake Plastisol säljs i 2,5 liters förpackningar.

• Förvara Wake plastisol i rumstemperatur
• Förvaringstid 6mån.
• Blanda före användning
• Överbliven plastisollösning kan blandas med sand eller sågspån och sedan göras av med som vanligt blandavfall enligt lokala avfallsregler. Stelnad plastisol betraktas som oantändlig.

Plastisol värms till ca 150 grader, en mikrovågsugn går bra. Använd en ugn som inte används för uppvärmning av livsmedel och se till att kärlet du använder tål mikrovågsugn. Upphettningen sker i ca 30 sekunders omgångar med blandning emellan. När plastisolmassan aktiverats blir den smidig och färdig att gjutas. Alltför tjock massa kan inte gjutas. Massan ska vara tillräckligt mjuk för att fylla formen ordentligt.

VARNING!
Var försiktig och använd skyddshandskar när du handskas med upphettad plastisol.

6. Shakespeare Sigma flugrulle

Gå till produkt

Shakespeare Sigma är en förmånlig och lätt flugrulle, som kan göras vänster- eller högerhänt.

De minsta storlekarna passar också som pimpelrullar!

Shakespeare har alltid lysande pris-kvalitetsförhållande. När du väljer Shakespeare-flugfiskeredskap vet du att du får full valuta för pengarna!

Storlekarna 6/7 och 7/8 levereras med extra spole och väska.

7. Fladen Fight 230 kapslad rulle

Gå till produkt

Fladen Fight 230 är en snygg och välfungerande nyhet för vänner av kapslade rullar.

Ett mycket bra val för den som vill börja fiska och för den som gillar de kapslade rullarnas enkelhet.

8. Fladen Authentic Wear 2.0 byxor grå

Gå till produkt

Fladen Authentic Wear Outdoor-seriens byxor är vind- och vattentäta. De passar både fiske och annan fritid. Förstärkningar på knän och bak. Två sidofickor med blixtlås samt lårfickor. Kilar och kardborrband i bensluten gör det lättare att dra byxbenen ner över kängorna. Kraftigt bälte med spänne.

• Vattentäthet 10.000mm
• Tejpade sömmar
• 100% polyester, PVC-laminerad mikrofiber

9. Tenderum Viltkylssats

Gå till produkt

Tenderum Viltkylssats hjälper dig att enkelt konstruera din egen viltkyl. Konverteringssatsen innehåller en stång som fästs i överkanten på skåpet samt två tillhörande köttkrokar och fyra ventilati...

10. Perza Lohi-Seiska 7 cm wobbler

Gå till produkt

Perzas Lohi-seiska är en handgjord finsk superwobbler för lax och öring, testad på nordliga laxälvar. Den känsligt simmande balsakroppen är skickligt målad och tack vare flera lager av lack ytterst hållbar.

Tillverkad för hand av wobblermästare Jarno Viljakainen.